Lær hvordan læring egentlig funker, slik at du kan gjøre læring lettere og bedre for deg selv og andre!
Det er dessverre ikke lengre mulig å melde seg på dette kurset.
Ved tidlig påmelding (før 2. nov.) er prisen nedsatt til kun 300,-
Alminnelig pris, (600,-) om:
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
HVOR:
Aulaen på Setermoen skole
NÅR: 
Lørdag 7. november 10:00 - 17:00
Kurset er et intiativ av Foreldrerådets Arbeidsutvalg (FAU) ved Setermoen skole. Det er begrenset antall plasser.
Dette kurset er en heldags fordypning i hvordan du og andre kan lære lettere og bedre!
Noen av de tingene du vil lære
Moderne Studieteknikk Mindmap
Når du er ferdig med kurset vil du kunne:
 • Motivere deg selv og andre bedre.
  (Overraskende nok bruker mange foreldre og lærere motivasjonsteknikker som faktisk ødelegger for barn og unges motivasjon)
 • Endre ditt og andres "mindset", eller såkalt innstilling til læring.
 • Vite hvordan du kan kvitte deg med negative anker til å lære.
 • Finne de viktigste delene av et fag og lære essensen fra en bok raskere.
 • Bruke hukommelsen din bedre, så du husker mer av det du lærer.
 • Øke din og andres viljestyrke gjennom vitenskapelig dokumenterte prinsipper.
 • Endre vaner lettere med "T.A.B metoden".
 • Overkomme "dørstokkmila" og sette igang med lesing eller arbeid lettere, så du slipper å utsette alt til siste liten.
 • Bruke samarbeid i læring mer effektivt.
Noen tidligere deltakere sier:
"Moderne Studieteknikk har hjulpet meg veldig mye! Helt siden jeg strøk på matteeksamen på ungdomsskolen, både skriftlig og muntlig, har jeg slitt med matte. Jeg har også fryktet det å komme opp i eksamen generelt, og på VG1 hadde jeg mitt siste år med matte. Jeg var nervøs for om jeg skulle komme opp i eksamen og i tillegg sliter jeg med ADHD og konsentrasjonsvansker, noe som gjorde dette enda vanskeligere. Jeg har bare hatt 2`ere på alle matteprøver (kanskje en 3`er) i lang tid, og da jeg fikk trekkdatoen for eksamen følte jeg det meste var vanskelig og bortkastet. Så fant jeg en link til Moderne Studieteknikk, og fant ut at det ikke kunne skade å prøve. Jeg så gjennom alle filmene Magnus og Kent hadde lagt ut på nett, og brukte tipsene deres. Jeg så videoene om og om igjen, til jeg nesten kunne de utenom. Jeg tenkte at dette ble mitt siste håp for matteeksamen, men ble ikke trekt opp. Jeg valgte derimot å bruke teknikkene til forberedelsen for mattetentamen, og følte at etter all øvingen (som kanskje tok en halv uke eller litt mer) så gikk tentamen overraskende bra. Da jeg fikk resultatet ble jeg virkelig sjokkert. Jeg hadde gått fra en 2`er i matte til en 5`er, og det til tross for ADHD og konsentrasjonsvanskene.
Lena Gustavsen, Elev
"...pga. den (teknikken) fikk jeg A på anatomieksamen på sykepleiestudiet:) har aldri fått så høy karakter på noe før:) Og de jeg lærte denne teknikken til i klassen fikk også A..."
Anne Grethe, Voksen sykepleiestudent
"Har vært på 8 t kurs tidligere og gått igjennom "hukommelsesmodulen" i dag, og vil bare takk så mye for den muligheten dette gir meg. Et godt og informativt kurs som er presentert på en positiv og engasjerende måtte.
Ser jeg kan bruke mye av det du har lært meg, på andre områder også, så kan si det påvirker hverdagen titt og ofte. Ungene skal bli gode på dette de også."
Trine Gåre, Bachelor i Ledelse, Bioingeniør og Cand.mag i kjemi.
Kurset har hjulpet meg til å kunne få oversikt over hvordan jeg vil studere. Jeg har fått et avslappet forhold til skole, fordi jeg har lært å ta kontroll. Jeg stresser mindre om skolerelaterte ting nå. Og helt utenom studieteknikk, så har jeg lært å forstå andre og meg selv, noe som er helt fantastisk. Gleder meg til å begynne! Tusen takk. 
Elin Plathe, Elev
"Det å være elev i videregående skole innebærer utfordringer som kan være både krevende og vanskelige. Da jeg startet i tredje klasse i høst, forstod jeg ikke at dette ville bli et veldig tøft år for meg. Det var mye mer krevende enn jeg trodde, og jeg endte ofte opp med å gråte meg i søvn rett før prøver. Jeg fikk min første 2`er i historie, og jeg forstod da at jeg måtte ta tak i meg selv. Hva kunne jeg gjøre for å bli bedre, og hvordan kunne jeg gjøre læringen lettere for meg selv? Jeg søkte rundt på nettet etter studieteknikker, og det var mange forskjellige. Ingen av disse funket noe særlig for meg, men jeg ble tipset om å sjekke nettsiden til Magnus og Kent, ModerneStudieteknikk.no. Selv om jeg var blitt ganske pessimistisk rundt det å finne en bedre måte å lære på, så tok jeg en titt på videoklippene de hadde lagt ut. Jeg merket fort at motivasjonen min kom tilbake og jeg følte etterhvert at jeg for første gang, i videregående skole, fikk kontrollen over stoffet i fagene mine. Det å få kontrollen tilbake, og å klare å bruke teknikkene til å lære bedre, gjorde at jeg gikk fra en 2`er til en 5`er i standpunkt i historie, noe jeg aldri kunne ha forventet tidligere. Jeg må virkelig takke for all hjelpen jeg har fått, for den er enestående. "
Anne Lene Nesse, Elev
Her kan du få en liten smakebit om "Mindset"
Min garanti til deg:

100% pengene tilbake garanti!

Jeg synes det er bare rett og rimelig at du skal få det du betaler for, og at du skal få oppleve det jeg her lover deg. Hvis du ikke er fornøyd med kurset og det du har lært, så kan du kontakte meg innen 30-dager, så får du alle pengene dine tilbake.
"De bedre karaktene er selvsagt flott, men det viktigste er at jeg ikke lengre føler meg dum. Selvtilliten min har økt helt enormt, og jeg forstår nå at jeg faktisk kan klare nesten hva som helst."
Ofte stilte spørsmål:
Hvem passer dette kurset for?
Dette kurset er tilpasset bestillingen til Foreldrerådets Arbeidsutvalg for å passe til elever fra 7.klasse og helt opp til 3.klasse videregående. 
Kurset er samtidig tilpasset slik at lærere og foreldre som drar sammen med elevene skal få nye og nyttige verktøy for å forstå hvordan de kan bidra til læringsprosessen på en bedre måte.
Er dette kurset det samme eller likt som de andre kursene deres?
Alle kursene våre er forskjellige, til tross for at mange elementer går igjen. Om du allerede har deltatt på det fullstendige nettkurset vårt (IKKE eksamenskurset) eller et annet dagskurs så vil du kjenne igjen rundt 60% og ellers få nytt materiale.
Må jeg ta med noe på kurset?
Ja. Ta med deg minst en pensum/skole-bok (helst to), en god lunsj og noe å notere med. 
Ta gjerne med deg noen fargetusjer hvis du har.
Lurer du på noe? 
Send oss en mail på info(at)modernestudieteknikk.no
Copyright - ModerneStudieteknikk.no - Your Next Level AS - 913 554 868